social image

Голем избор на мебел во продажните салони во Скопје и Велес


Андро-промет мебел, е компанија која од 1990 година успешно нуди висококвалитетни парчиња мебел за опремување на Вашиот дом, двор или канцеларија. Во салоните на Андро-промет мебел можете да се снабдите со висококвалитетен мебел со модерен дизајн по најдостапни цени.

Нашиот асортиман опфаќа кујни, трпезариски маси и столици, седечки гарнитури, претсобја, комоди, плакари, детски соби, душеци и кревети во повеќе бои и димензии.


НАШАТА ПОНУДА
Андро-промет мебел, е компанија која од 1990 година успешно нуди висококвалитетни парчиња мебел за опремување на Вашиот дом, двор или канцеларија. Во салоните на Андро-промет мебел можете да се снабдите со висококвалитетен мебел со модерен дизајн по најдостапни цени.

Нашиот асортиман опфаќа кујни, трпезариски маси и столици, седечки гарнитури, претсобја, комоди, плакари, детски соби, душеци и кревети во повеќе бои и димензии.


НАШАТА ПОНУДА
ПОТРЕБНИ ВИ СЕ ИДЕИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ?
Погледнете некои од нашите амбиенти или контактирајте нè.
Нашиот тим е секогаш тука за Вас!
ЗА КОРИСНИ СОВЕТИ И ИДЕИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ, ЧИТАЈТЕ ГО НАШИОТ БЛОГ.
Сива и жолта боја за поголема хармонија во домот. 23.8.2023 Жолтата и сивата боја се совршена комбинација за уредување на домот. Види детали
Како да изберете идеално осветлување за Вашиот дом... 04.11.2022 Осветлувањето претставува многу важен детал во секој дом. Постојат три основни типа на осветлување кои се применуваат за... Види детали
Како да изберете работно биро и столица за Вашето ... 16.8.2022 Една од најголемите грижи на родителите при опремувањето на детската соба е кое биро да го изберат. Затоа ние Ви ги нуди... Види детали
Види ги сите нови блог статии