social image

Производи - клуб маси

Подреди по  
Популарно
Клуб маса Берт

Клуб маса Берт

Ширина (cm): 100 Длабочина (cm): 60 Висина (cm): 45 Достапни дезени: 6- бело/бело- бело/црно- бело/сив храст- бело/златен храст- бело/бетон- храст/беж

4.901 ден
Клуб маса Венето

Клуб маса Венето

Ширина (cm): 102 Длабочина (cm): 64 Висина (cm): 47 Достапни дезени бел сјај/темен орев и беж сјај/храст

6.260 ден
Клуб маса Весна

Клуб маса Весна

Материјал: дрвена конструкција со медијапанДимензии: 133 х 70 цм (можност за изработка во други димензии)Достапни дезени: повеќе дезени

8.500 ден
Популарно
Клуб маса Каја/1

Клуб маса Каја/1

Материјал: дрвена конструкција со медијапанДимензии: 133 х 70 цм (можност за изработка во други димензии)Достапни дезени: повеќе дезени

8.500 ден
Ново
Клуб маса Контемпо

Клуб маса Контемпо

Клуб маса Контемпо

7.620 ден
Клуб маса Лена

Клуб маса Лена

Материјал: дрвена конструкција со медијапанДимензии: ФИ 90 (можност за изработка во други димензии)Достапни дезени: повеќе дезени

6.899 ден
Ново Популарно
Клуб маса Лео

Клуб маса Лео

Ширина (cm): 110 Длабочина (cm): 50 Висина (cm): 41 Достапни дезени бело/сив храст и бело/златен храст

5.800 ден
Клуб маса М

Клуб маса М

*Можност за изработка во димензии по порачка Ширина (cm): 120 Длабочина (cm): 60 Висина (cm): 45 Достапни дезени достапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

8.500 ден
Клуб маса Маренго

Клуб маса Маренго

Ширина (cm): 112 Длабочина (cm): 65 Висина (cm): 46 Достапни дезени храст и венге

3.500 ден

Популарни производи