social image

Голем избор на мебел во продажните салони во Скопје и Велес


Андро-промет мебел, е компанија која од 1990 година успешно нуди висококвалитетни парчиња мебел за опремување на Вашиот дом, двор или канцеларија. Во салоните на Андро-промет мебел можете да се снабдите со висококвалитетен мебел со модерен дизајн по најдостапни цени.

Нашиот асортиман опфаќа кујни, трпезариски маси и столици, седечки гарнитури, претсобја, комоди, плакари, детски соби, душеци и кревети во повеќе бои и димензии.


НАШАТА ПОНУДА
Андро-промет мебел, е компанија која од 1990 година успешно нуди висококвалитетни парчиња мебел за опремување на Вашиот дом, двор или канцеларија. Во салоните на Андро-промет мебел можете да се снабдите со висококвалитетен мебел со модерен дизајн по најдостапни цени.

Нашиот асортиман опфаќа кујни, трпезариски маси и столици, седечки гарнитури, претсобја, комоди, плакари, детски соби, душеци и кревети во повеќе бои и димензии.


НАШАТА ПОНУДА
ПОТРЕБНИ ВИ СЕ ИДЕИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ?
Погледнете некои од нашите амбиенти или контактирајте нè.
Нашиот тим е секогаш тука за Вас!
ЗА КОРИСНИ СОВЕТИ И ИДЕИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ, ЧИТАЈТЕ ГО НАШИОТ БЛОГ.
Најдобри совети за оние кои првпат го уредуваат до... 22.4.2024 Новите почетоци се секогаш предизвик за сите!За многумина уредувањето на домот од самиот почеток може да зададе вистинск... Види детали
Мали промени за освежување на домот 25.1.2024 ​Нашиот дом, а особено дневната соба е просторија во која го поминуваме најголемиот дел од нашето слободно време. Види детали
Сива и жолта боја за поголема хармонија во домот. 23.8.2023 Жолтата и сивата боја се совршена комбинација за уредување на домот. Види детали
Види ги сите нови блог статии