social image

Производи - трпезариски маси и столици

Подреди по  
Ново
Трпезариска маса Андреа 2

Трпезариска маса Андреа 2

Трпезариска маса од дрвена конструкција со плоча од медијапан

18.900 ден
Трпезариска маса Дариа

Трпезариска маса Дариа

Димензии: 120, 140, 160 х 90 цмМеханизам за пуштање: + 40 цмДостапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

22.500 ден
Трпезариска маса ДТ 120х80

Трпезариска маса ДТ 120х80

Димензии: 120 + 30 х 80 цмДостапни дезени: бело, храст и венге

6.890 ден
Популарно
Трпезариска маса ДТ 80х80

Трпезариска маса ДТ 80х80

Трпезариска маса ДТ 80х80

4.590 ден
Трпезариска маса Елипса

Трпезариска маса Елипса

Димензии: 110 х 90 цмМеханизам за пуштање: + 40 цмДостапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

16.900 ден
Популарно
Трпезариска маса Каја

Трпезариска маса Каја

Tрпезариска маса од дрвена конструкција и плоча од медијапан

19.500 ден
Трпезариска маса Каја/1

Трпезариска маса Каја/1

Димензии: 120, 140, 160 х 90 цмМеханизам за пуштање: + 40 цмДостапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

19.500 ден
Трпезариска маса Квадро

Трпезариска маса Квадро

Димензии: 120, 140, 160 х 90 цмМеханизам за пуштање: + 40 цмДостапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

23.500 ден
Трпезариска маса Киа ФИ 110

Трпезариска маса Киа ФИ 110

Димензии: ФИ 110Механизам за пуштање: + 30 цмДостапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

16.900 ден

Популарни производи