social image

Најдобри совети за оние кои првпат го уредуваат домот

Новите почетоци се секогаш предизвик за сите!За многумина уредувањето на домот од самиот почеток може да зададе вистинска главоболка, но факт е дека крајниот резултат ќе биде позитивен и восхитувачки.

Прочитај повеќе

Мали промени за освежување на домот

​Нашиот дом, а особено дневната соба е просторија во која го поминуваме најголемиот дел од нашето слободно време.

Прочитај повеќе

Сива и жолта боја за поголема хармонија во домот.

Жолтата и сивата боја се совршена комбинација за уредување на домот.

Прочитај повеќе