social image

Производи - кујни и кујнски елементи

Подреди по  
Амбиент кујна Елеганс

Амбиент кујна Елеганс

Амбиент кујна Елеганс

Нема цена
Амбиент кујна иверица

Амбиент кујна иверица

Амбиент кујна иверица

Нема цена
Амбиент кујна медијапан

Амбиент кујна медијапан

Амбиент кујна медијапан

Нема цена
Амбиент кујна Рустик

Амбиент кујна Рустик

Амбиент кујна Рустик

Нема цена
Ново Популарно
Блок кујна Стандард 200

Блок кујна Стандард 200

Кујната Стандард 200 е идеална за помал простор кој со помош на оваа кујна ќе стане функционално и модерно место за подготовка и складирање на храна.

16.600 ден
Елеганс В20

Елеганс В20

Ширина (cm): 20 Длабочина (cm): 32 Висина (cm): 70 Достапни дезени бел сјај и златен храст

2.270 ден
Ново
Елеганс В30

Елеганс В30

Ширина (cm): 30 Длабочина (cm): 32 Висина (cm): 70 Достапни дезени бел сјај и златен храст

2.959 ден
Ново
Елеганс В40

Елеганс В40

Ширина (cm): 40 Длабочина (cm): 32 Висина (cm): 70 Достапни дезени бел сјај и златен храст

3.310 ден
Ново
Елеганс В45

Елеганс В45

Ширина (cm): 45 Длабочина (cm): 32 Висина (cm): 70 Достапни дезени бел сјај и златен храст

3.620 ден

Популарни производи