social image

Производи - душеци

Подреди по  
Промоција
Душек Афродита

Душек Афродита

Можност за изработка во повеќе димензии.Душекот Афродита припаѓа на душеци од луксузна класа. Направен е врз основа на џебно јадро од 7 зони.Овозможува оптимална поддршка на телото за време на спиењето, а изразениот анатомски и ортопедски ефект допол...

Нема цена
Промоција
Душек Виско Лајн

Душек Виско Лајн

Можност за изработка по димензии.Паметните (smart) душеци изработени од ХР пена и вискозен материјал го обвиткуваат Вашето тело, му даваат потпора на секој негов дел и обезбедуваат висококвалитетен сон.Visco материјалот e првично изработен од НАСА за...

Нема цена
Промоција
Душек Голден АЈ

Душек Голден АЈ

Можност за изработка по димензии.Составен од хипоалергена, навлака, отпорна на прашински грини која овозможува проток на воздух, а уникатната латекс пена ја насетува тежината на Вашето тело, се приспособува на Вашите контури и притоа не создава компр...

Нема цена
Промоција
Душек Голдфлекс

Душек Голдфлекс

Ви го претставуваме нашиот алое вера душек обложен со прекрасна, мека и свиленеста ткаенина потопена во алое вера.Алое верата има широка примена во козметичката индустрија и во алтернативната медицина поради нејзините смирувачки и подмладувачки својс...

Нема цена
Промоција
Душек Делукс

Душек Делукс

Можност за изработка по димензии.Душеците изработени од волна и памучен филц му даваат потпора на секој дел од Вашето тело, додека пак воздушните капсули му даваат на душекот да дише и овозможуваат зголемен проток на воздух за поспокојно спиење и зад...

Нема цена
Промоција
Душек Дример

Душек Дример

Можност за изработка по димензии.Благодарение на системот на џебно јадро составен од пружини сместени во џебови и независни едни од други, воопшто нема да ги сетите движењата на партнерот врз душекот.Системот со џебни жичени јадра се состои од пружин...

Нема цена
Популарно
Душек Елеганс

Душек Елеганс

Можност за изработка по димензии.Системот со Херкул жичено јадро е опремен со двојно повеќе пружини отколку другите кревети. Со 180 Херкул жичени јадра на еден метар квадратен, нема потреба да се користи многу пена за зацврстување на душекот и на душ...

Нема цена
Промоција
Душек Краун

Душек Краун

Можност за изработка по димензии.Составен од хипоалергена навлака, отпорна на прашински грини која овозможува проток на воздух, која се приспособува на Вашите контури и притоа не создава компресија. Душеците изработени од латекс Ви овозможуваат да им...

Нема цена
Популарно
Душек Натура

Душек Натура

Можност за изработка по димензии.Системот од Херкул жичени јадра што се користи кај Natura Soft душеците го распоредува притисокот врз секоја пружина и нуди одлични ортопедски услови за спиење.Душеците со Херкул жичени јадра имаат двојно повеќе пружи...

Нема цена

Популарни производи