social image

Производи - комоди, наткасни и фиокари

Подреди по  
Елемент за дневна соба Берт - комода

Елемент за дневна соба Берт - комода

Ширина (cm): 180 Длабочина (cm): 40 Висина (cm): 96 Достапни дезени бел сјај/сив храст

11.590 ден
Популарно
Елемент за дневна соба Венето - комода 160

Елемент за дневна соба Венето - комода 160

  Ширина (cm): 160 Длабочина (cm): 43 Висина (cm): 90 Достапни дезени бел сјај/темен орев и крем сјај/храст

12.060 ден
Популарно
Елемент за дневна соба Венето - комода 85

Елемент за дневна соба Венето - комода 85

  Ширина (cm): 85 Длабочина (cm): 43 Висина (cm): 90 Достапни дезени бел сјај/темен орев и крем сјај/храст

9.080 ден
Елемент за дневна соба Вуд - комода 140

Елемент за дневна соба Вуд - комода 140

Ширина (cm): 140 Длабочина (cm): 42 Висина (cm): 90 Достапни дезени бело

9.230 ден
Елемент за дневна соба Вуд - комода 85

Елемент за дневна соба Вуд - комода 85

Ширина (cm): 85 Длабочина (cm): 42 Висина (cm): 90 Достапни дезени бело

5.840 ден
Ново
Елемент за дневна соба Рустик - комода

Елемент за дневна соба Рустик - комода

Ширина (cm): 166 Длабочина (cm): 40 Висина (cm): 84 Достапни дезени рустик бело

17.280 ден
Елемент за дневна соба Умбрија - комода

Елемент за дневна соба Умбрија - комода

Ширина (cm): 137 Длабочина (cm): 40 Висина (cm): 90 Достапни дезени сив храст/црно

8.926 ден
Популарно
Комода  Рома 4

Комода Рома 4

Ширина (cm): 75 Длабочина (cm): 52 Висина (cm): 80 Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

5.690 ден
Ново
Комода Дуеро 3К2Ф

Комода Дуеро 3К2Ф

Ширина (cm): 135 Длабочина (cm): 40 Висина (cm): 95 Достапни дезени артисан храст, сив храст, бело и бел сјај

8.000 ден

Популарни производи