social image

Производи - кревети и тапацирани лежаи

Подреди по  
Популарно
Единечен кревет Лара

Единечен кревет Лара

Кревет од масивно дрво и дрвени летвички Достапни димензии: 200 x 90 Достапни дезени: бело, бука, венге и цреша

6.499 ден
Единечен кревет Самец

Единечен кревет Самец

Кревет од масивно дрво и дрвени летвички Достапни димензии: 200 x 90 цм Достапни дезени: бело, бука и цреша

4.901 ден
Кревет Вуди Бокс

Кревет Вуди Бокс

Кревет од масивно дрво со челична конструкција од латофлекс летвички и каса за складирање

19.700 ден
Кревет ДП

Кревет ДП

Кревет од масивно дрво и дрвени летвички Достапни димензии: 200x120, 200х140, 200х160 и 200х180цм Достапни дезени: бело, бука и цреша

8.900 ден
Популарно
Кревет Интро

Кревет Интро

Достапни димензии: 200 x 160 цмДостапни дезени: бело, храст и снежен храст

9.530 ден
Ново
Кревет Калиопа

Кревет Калиопа

Ширина (cm): 168 Длабочина (cm): 219 Висина (cm): 92 Достапни дезени бело/храст

13.300 ден
Кревет Лара

Кревет Лара

Кревет од масивно дрво и дрвени летвички Достапни димензии: 200х120, 200х140, 200х160  Достапни дезени: бело, бука и венге

10.900 ден
Кревет на кат

Кревет на кат

  Ширина (cm): 96 Должина (cm): 207 Висина (cm): 176 Достапни дезени бело, цреша и бука

10.500 ден
Ново
Кревет Нумеро КР БОК

Кревет Нумеро КР БОК

Ширина (cm): 102 Должина (cm): 205 Висина (cm): 75 Достапни дезени снежен храст

6.130 ден

Популарни производи