social image

Како да изберете идеално осветлување за Вашиот дом?

Осветлувањето претставува многу важен детал во секој дом. Постојат три основни типа на осветлување кои се применуваат заедно: општо, наменско и акцентирано. Доброто осветлување ги комбинира сите три вида.

Прочитај повеќе

Како да изберете работно биро и столица за Вашето дете?

Една од најголемите грижи на родителите при опремувањето на детската соба е кое биро да го изберат. Затоа ние Ви ги нудиме следниве совети:

Прочитај повеќе

Како да го подобрите домот

Вашиот дом треба да биде Ваша оаза за уживање. Ние Ви предлагаме неколку начини на кои ќе успеете да го направите домот пријатно место за опуштање:

Прочитај повеќе