social image

Производи - кујни медијапан

Подреди по  
Амбиент кујна медијапан

Амбиент кујна медијапан

Амбиент кујна медијапан

Нема цена
ИН В20

ИН В20

Ширина (cm): 20 Длабочина (cm): 29 Висина (cm): 72 Достапни дезени бело

1.160 ден
ИН МДФ В30

ИН МДФ В30

Ширина (cm): 30 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени бел сјај, беж сјај, јасен сјај, кашмир сјај, бордо сјај

3.000 ден
ИН МДФ В40

ИН МДФ В40

Ширина (cm): 40 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени бел сјај, беж сјај, јасен сјај, кашмир сјај, бордо сјај

3.359 ден
ИН МДФ В45

ИН МДФ В45

Ширина (cm): 45 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени бел сјај, беж сјај, јасен сјај, кашмир сјај, бордо сјај

3.490 ден
ИН МДФ В60

ИН МДФ В60

Ширина (cm): 60 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени бел сјај, беж сјај, јасен сјај, кашмир сјај, бордо сјај

4.510 ден
ИН МДФ В80

ИН МДФ В80

Ширина (cm): 80 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени бел сјај, беж сјај, јасен сјај, кашмир сјај, бордо сјај

6.119 ден
ИН МДФ В80С

ИН МДФ В80С

Ширина (cm): 80 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени бел сјај, беж сјај, кашмир сјај, бордо сјај, јасен сјај

6.770 ден
ИН МДФ ВА50

ИН МДФ ВА50

Ширина (cm): 50 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 51 Достапни дезени бел сјај, беж сјај, јасен сјај, кашмир сјај, бордо сјај

3.420 ден

Популарни производи