social image

Производи - душеци

Подреди по  
Промоција
Душек Спа

Душек Спа

Можност за изработка во повеќе димензии.Душекот Спа е изработен од мемори пена и современи материјали.Долниот слој на HR пена дава еластичност и поддршка. Средниот слој на тврда пена профилиран во 7 зони обезбедува максимален терапевтски ефект. Комби...

Нема цена

Популарни производи