social image

Сите производи

Подреди по  
Аголна гарнитура Марија

Аголна гарнитура Марија

Аголна гарнитура Марија

29.900 ден
Ново
Аголна гарнитура Марлен

Аголна гарнитура Марлен

Аголната гарнитура Марлен е современ модел со дизајн кој ќе го збогати Вашиот животен простор и ќе Ви овозможи совршен одмор и релаксација.

29.950 ден
Ново Промоција
Аголна гарнитура Рива

Аголна гарнитура Рива

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              215Длабочина:                         190Простор за спиење:           190 х 140Достапни дезени: повеќе де...

28.901 ден
Ново Промоција
Аголна гарнитура Римано

Аголна гарнитура Римано

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              270Длабочина:                         203Простор за спиење:           220 х 140Достапни дезени: повеќе де...

36.500 ден
Аголна гарнитура Сигма

Аголна гарнитура Сигма

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена Димензии: 225 х 225 цм Со механизам за спиење: 190 х 140 цм

26.780 ден
Популарно
Аголна гарнитура Смарт

Аголна гарнитура Смарт

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење.Димензии: 300 х 220 цмПростор за спиење:  200 х 160 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

40.950 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Тифани

Аголна гарнитура Тифани

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење. Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта Димензии: 292 x 211 х 88 цм Простор за спиење: 190 х 130 цм

41.470 ден
Аголна гарнитура Уна

Аголна гарнитура Уна

Аголна гарнитура Уна

21.500 ден
Амбиент кујна Елеганс

Амбиент кујна Елеганс

Амбиент кујна Елеганс

Нема цена

Популарни производи