social image

Сите производи

Подреди по  
Промоција
Аголна гарнитура Еко

Аголна гарнитура Еко

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење. Димензии: 240 х 170 цм Со механизам за спиење: 190 х 140 цм

23.760 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Капри

Аголна гарнитура Капри

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење Димензии: 270 х 215 цм Со механизам за спиење: 210 х 140 цм

35.560 ден
Ново Популарно Промоција
Аголна гарнитура Квин

Аголна гарнитура Квин

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              292Длабочина:                         232Висина:                                92Простор за спиење:     ...

49.500 ден
Промоција
Аголна гарнитура Кубо

Аголна гарнитура Кубо

Изработена од буково дрво, ХР пена и џебно јадро  Димензии: 270 х 165 цм Со механизам за спиење: 230 х 140 цм

38.400 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Лагун

Аголна гарнитура Лагун

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена Димензии: 275 х 233 цм Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

49.250 ден
Аголна гарнитура Лара

Аголна гарнитура Лара

Изработена од буково дрво и жичано јадо Димензии: 300 х 210 цм Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

41.850 ден
Ново
Аголна гарнитура Малибу

Аголна гарнитура Малибу

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              256Длабочина:                         175Простор за спиење:           200 х 130Достапни дезени: повеќе де...

31.500 ден
Аголна гарнитура Марија

Аголна гарнитура Марија

Аголна гарнитура Марија

29.500 ден
Ново
Аголна гарнитура Марлен

Аголна гарнитура Марлен

Аголната гарнитура Марлен е современ модел со дизајн кој ќе го збогати Вашиот животен простор и ќе Ви овозможи совршен одмор и релаксација.

28.901 ден

Популарни производи