social image

Сите производи

Подреди по  
Популарно
Eлемент за претсобје Бени ЦИВ 760

Eлемент за претсобје Бени ЦИВ 760

Ширина (cm): 76 Длабочина (cm): 19 Висина (cm): 114 Достапни дезени бело/бел сјај, бел сјај/сив храст

2.490 ден
Аголна гарнитура Ана

Аголна гарнитура Ана

Изработена од буково дрво и жичано јадо Димензии: 270 х 140 цм Простор за спиење: 220 х 130 цм Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

31.990 ден
Популарно
Аголна гарнитура Ариа

Аголна гарнитура Ариа

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена Димензии: 296 х 216 цм Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

31.000 ден
Аголна гарнитура Бени

Аголна гарнитура Бени

Аголна гарнитура Бени

33.500 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Бомбај

Аголна гарнитура Бомбај

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење. Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта Димензии: 280 x 220 х 88 цм Простор за спиење: 220 х 140 цм

37.300 ден
Популарно Промоција
Аголна гарнитура Венера

Аголна гарнитура Венера

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење и сандак за постелнина,Димензии:                       260 х 215 цмПростор за спиење:      220 х 140 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

32.130 ден
Ново
Аголна гарнитура Грета

Аголна гарнитура Грета

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              252Длабочина:                         182Простор за спиење:           190 х 130Достапни дезени: повеќе де...

33.500 ден
Ново
Аголна гарнитура Диего

Аголна гарнитура Диего

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена Димензии: 270 х 200 цм Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

37.300 ден

Популарни производи