Аголна гарнитура Агата

Аголна гарнитура Агата

Цена: 35.900 ден

Димензии: 255 х 170 цм

Опис на производот

  • Изработена од  ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 255 х 170 цм
  • Со механизам за спиење

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.