Аголна гарнитура Беба

Аголна гарнитура Беба

Цена: 21.000 ден

 
  • Димензии: 220 х 170 х 75 цм
  • Простор за спиење: 190 х 140 цм

Опис на производот

 
  • Димензии: 220 х 170 х 75 цм
  • Простор за спиење: 190 х 140 цм
  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.