Ново
Клуб маса Сатурн ФИ 80
Клуб маса Сатурн ФИ 80
Клуб маса Сатурн ФИ 80
Клуб маса Сатурн ФИ 80

Клуб маса Сатурн ФИ 80

Цена: 4.960 ден

Димензии : ФИ80
Материјал: челични ногарки и плоча од иверица

Опис на производот

Димензии : ФИ80
Материјал: челични ногарки и плоча од иверица
Дезени на плоча: артисан храст, бел мермер и црн мермер

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.