Ново
Фиоки за кревет Линеа
Фиоки за кревет Линеа
Фиоки за кревет Линеа

Фиоки за кревет Линеа

Цена: 5.750 ден

Димензија на една фиока: 99 х 60 х 27 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 99
Длабочина (cm): 60
Висина (cm): 27
Достапни дезени артисан храст и снежен храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.