Ново
Кревет Линеа
Кревет Линеа
Кревет Линеа

Кревет Линеа

Цена: 12.550 ден

Простор за душек: 200 х 160 цм
Достапни димензии: 200 x 160 цм
Достапни дезени: снежен храст и артисан храст

*Можност за додавање на сет фиоки Линеа

Опис на производот

Достапни димензии: 200 x 160 цм
Достапни дезени: снежен храст и артисан храст

*Можност за додавање на сет фиоки Линеа

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.