Ново
Клуб маса Валенсија 2
Клуб маса Валенсија 2
Клуб маса Валенсија 2
Клуб маса Валенсија 2

Клуб маса Валенсија 2

Цена: 6.200 ден

Димензии: 80 х 80 х 40 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 80
Должина (cm): 80
Висина (cm): 40
Достапни дезени бел мермер, црн мермер и артисан

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.