Ново
Клуб маса Валенсија 1
Клуб маса Валенсија 1
Клуб маса Валенсија 1
Клуб маса Валенсија 1

Клуб маса Валенсија 1

Цена: 5.830 ден

Димензии: 90 х 60 х 30 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 90
Длабочина (cm): 60
Висина (cm): 30
Достапни дезени бел мермер, црн мермер и артисан

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.