Елемент за претсобје Елеганс - закачалка 40
Елемент за претсобје Елеганс - закачалка 40
Елемент за претсобје Елеганс - закачалка 40

Елемент за претсобје Елеганс - закачалка 40

Цена: 5.701 ден

Димензии: 40 х 22 х 199 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 40
Длабочина (cm): 22
Висина (cm): 199
Достапни дезени бел сјај и песок сјај

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.