Ново
Контемпо ВА60/68

Контемпо ВА60/68

Цена: 4.890 ден

Димензии: 60 x 31 х 68 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 60
Длабочина (cm): 31
Висина (cm): 68
Достапни дезени бело, крем, песок, сиво и плаво

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.