Ново
Елемент за дневна соба Контемпо - ѕидна полица
Елемент за дневна соба Контемпо - ѕидна полица
Елемент за дневна соба Контемпо - ѕидна полица

Елемент за дневна соба Контемпо - ѕидна полица

Цена: 2.840 ден

Димензии: 155 х 21 х 24 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 155
Длабочина (cm): 21
Висина (cm): 24
Достапни дезени артисан/сиво и бело/премиум храст 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.