Ново
ТДФ Бруклин

ТДФ Бруклин

Цена: Нема цена

Бруклин е модуларен систем кој нуди повеќе опции за прилагодување во вашиот дом, со помош на композиција од модули која си ја формирате по ваша желба и димензии. Со мобилен потпирач за глава, и седишта изработени од висококвалитетен HR сунѓер, АГ БРУКЛИН овозможува ненадминлива удобност и комфор.

Опис на производот


Достапни дезени: крем, кафено и сиво

Тросед:

  • Димензии: 230 x 100 цм 
  • Простор за спиење: 190 х 140 цм
Двосед:
  • Димензии: 180 х 100 цм
Фотелја:
  • Димензии: 105 х 100 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.