Ново
Аголна гарнитура Виола
Аголна гарнитура Виола
Аголна гарнитура Виола

Аголна гарнитура Виола

Цена: 27.900 ден

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена.

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 225 х 225 цм
  • Со механизам за спиење: 210 х 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.