Популарно
Eлемент за претсобје Бени ЦИВ 760
Eлемент за претсобје Бени ЦИВ 760
Eлемент за претсобје Бени ЦИВ 760

Eлемент за претсобје Бени ЦИВ 760

Цена: 2.490 ден

Ширина (cm): 76 Длабочина (cm): 19 Висина (cm): 114 Достапни дезени бело/бел сјај, бел сјај/сив храст

Опис на производот

Ширина (cm): 76
Длабочина (cm): 19
Висина (cm): 114
Достапни дезени бело/бел сјај, бел сјај/сив храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.