Кревет Лара

Кревет Лара

Цена: 10.900 ден

Кревет од масивно дрво и дрвени летвички Достапни димензии: 200х120, 200х140, 200х160  Достапни дезени: бело, бука и венге

Дезен

Опис на производот

  • Кревет од масивно дрво и дрвени летвички
  • Достапни димензии: 200х120, 200х140, 200х160 
  • Достапни дезени: бело, бука и венге

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.