Ново Популарно
Нумеро комода 3Ф
Нумеро комода 3Ф
Нумеро комода 3Ф
Нумеро комода 3Ф
Нумеро комода 3Ф
Нумеро комода 3Ф

Нумеро комода 3Ф

Цена: 10.260 ден

Димензии: 80 х 52 x 75 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 80
Должина (cm): 52
Висина (cm): 75
Достапни дезени снежен храст со зелено, розево, сино, лила или сиво

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.