Тросед Спринг

Тросед Спринг

Цена: 10.390 ден

Троседот Спринг е составен од ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.Должина: 190 цмПростор за спиење: 190 х 130 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Опис на производот

Троседот Спринг е составен од ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.
Должина: 190 цм
Простор за спиење: 190 х 130 цм
Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.