Аголна гарнитура Сигма

Аголна гарнитура Сигма

Цена: 29.500 ден

  • Димензии: 225 х 225 цм
  • Простор за спиење: 190 х 140 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 225 х 225 цм
  • Простор за спиење: 190 х 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.