Промоција
Аголна гарнитура Еко
Аголна гарнитура Еко
Аголна гарнитура Еко

Аголна гарнитура Еко

Цена: 27.500 ден

  • Димензии: 240 х 170 цм
  • Со механизам за спиење: 190 х 140 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.
  • Димензии: 240 х 170 цм
  • Со механизам за спиење: 190 х 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.