Ново
Контемпо Фриз 60 2В

Контемпо Фриз 60 2В

Цена: 15.640 ден

Димензии: 60 x 60 x 222 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 60
Длабочина (cm): 60
Висина (cm): 222
Достапни дезени бел, крем, сиво, песок и плаво

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.