Контемпо В20

Контемпо В20

Цена: 3.200 ден

Димензии: 20 х 32 х 70 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 20
Длабочина (cm): 32
Висина (cm): 70
Достапни дезени бело, крем, сиво, песок и плаво

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.