Ново
Киндер мост за кревет
Киндер мост за кревет
Киндер мост за кревет
Киндер мост за кревет

Киндер мост за кревет

Цена: 9.639 ден

Димензии: 206 x 42 x 50 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 206
Длабочина (cm): 42
Висина (cm): 50
Достапни дезени зелено, лила, плаво и крем

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.