Промоција
Душек Афродита
Душек Афродита
Душек Афродита

Душек Афродита

Цена: Нема цена

Можност за изработка во повеќе димензии.Душекот Афродита припаѓа на душеци од луксузна класа. Направен е врз основа на џебно јадро од 7 зони.Овозможува оптимална поддршка на телото за време на спиењето, а изразениот анатомски и ортопедски ефект дополнително се засилува со вградените слоеви на ХР пена.Надворешната обвивка има антибактериско дејство поради присуството на сребрени јони во хемискиот состав на ткаенината.Специфичната конструкција на душекот обезбедува високо ниво на удобност кај луѓето со различни тежини на телото.

Опис на производот

Можност за изработка во повеќе димензии.
Душекот Афродита припаѓа на душеци од луксузна класа. Направен е врз основа на џебно јадро од 7 зони.
Овозможува оптимална поддршка на телото за време на спиењето, а изразениот анатомски и ортопедски ефект дополнително се засилува со вградените слоеви на ХР пена.
Надворешната обвивка има антибактериско дејство поради присуството на сребрени јони во хемискиот состав на ткаенината.
Специфичната конструкција на душекот обезбедува високо ниво на удобност кај луѓето со различни тежини на телото.

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.