Ново
Елемент за претсобје Елеганс - огледало
Елемент за претсобје Елеганс - огледало
Елемент за претсобје Елеганс - огледало

Елемент за претсобје Елеганс - огледало

Цена: 2.450 ден

Димензии: 80 х 60 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 80
Длабочина (cm): 2
Висина (cm): 60
Достапни дезени бел сјај и песок сјај

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.