Ново
Елемент за претсобје Елеганс - ормар 80
Елемент за претсобје Елеганс - ормар 80
Елемент за претсобје Елеганс - ормар 80
Елемент за претсобје Елеганс - ормар 80

Елемент за претсобје Елеганс - ормар 80

Цена: 12.240 ден

Димензии: 80 х 38 х 209 цм

Дезен

Опис на производот

Ширина (cm): 80
Длабочина (cm): 38
Висина (cm): 209
Достапни дезени бел сјај и песок сјај

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.