Тросед Соло

Тросед Соло

Цена: 19.200 ден

Димензии: 218 х 90 цм  
Простор за спиење: 200 х 150 цм

Опис на производот

Троседот е изработен од јоги душек, поседува механизам за спуштање и каса за постелнина.

Димензии: 218 х 90 цм  
Простор за спиење: 200 х 150 цм
Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.