Ново Популарно Промоција
Гардеробер Зевс
Гардеробер Зевс
Гардеробер Зевс
Гардеробер Зевс
Гардеробер Зевс

Гардеробер Зевс

Цена: 15.250 ден

Ширина (cm): 120 Длабочина (cm): 62 Висина (cm): 200 Достапни дезени бело, храст и снежен храст 

Опис на производот

Ширина (cm): 120
Длабочина (cm): 62
Висина (cm): 200
Достапни дезени бело, храст и снежен храст 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.