ИН В20

ИН В20

Цена: 1.420 ден

Димензии: 20 х 29 х 72 цм
 

Опис на производот

Ширина (cm): 20
Длабочина (cm): 29
Висина (cm): 72
Достапни дезени бело

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.