Ново Популарно
Аголна гарнитура Лагун
Аголна гарнитура Лагун
Аголна гарнитура Лагун

Аголна гарнитура Лагун

Цена: 56.700 ден

  • Димензии: 275 х 233 цм
  • Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 275 х 233 цм
  • Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.