Популарно
Аголна гарнитура Смарт
Аголна гарнитура Смарт
Аголна гарнитура Смарт

Аголна гарнитура Смарт

Цена: 45.000 ден

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење.Димензии: 300 х 220 цмПростор за спиење:  200 х 160 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење.

Димензии: 300 х 220 цм
Простор за спиење:  200 х 160 цм

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.