Популарно
ТДФ Торонто

ТДФ Торонто

Цена: 35.400 ден

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.Достапни дезени: повеќе дезени по штоф картаТросед: Димензии: 155 x 110 х 86 цм Простор за спиење: 190 х 150 цмДвосед: Димензии: 120 х 110 х 86 цм Простор за спиење: 190 x 120 цмФотелја: Дименз...

Опис на производот

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Тросед:

  • Димензии: 155 x 110 х 86 цм
  • Простор за спиење: 190 х 150 цм
Двосед:
  • Димензии: 120 х 110 х 86 цм
  • Простор за спиење: 190 x 120 цм
Фотелја:
  • Димензии: 80 x 110 x 86 цм
  • Простор за спиење: 190 x 80 cm

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.