Ново Популарно Промоција
ТДФ Милано
ТДФ Милано
ТДФ Милано

ТДФ Милано

Цена: 51.600 ден

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена, а троседот поседува механизам за спиење.

Опис на производот


Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Тросед:

  • Димензии: 230 x 110 х 95 цм
  • Простор за спиење: 190 х 140 цм
Двосед:
  • Димензии: 160 х 110 х 95 цм
Фотелја:
  • Димензии: 80 x 110 x 95 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.