Популарно Промоција
Аголна гарнитура Венера
Аголна гарнитура Венера
Аголна гарнитура Венера

Аголна гарнитура Венера

Цена: 37.500 ден

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење и сандак за постелнина,Димензии:                       260 х 215 цмПростор за спиење:      220 х 140 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење и сандак за постелнина,

Димензии:                       260 х 215 цм
Простор за спиење:      220 х 140 цм

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.