Ново Промоција
Аголна гарнитура Римано
Аголна гарнитура Римано
Аголна гарнитура Римано

Аголна гарнитура Римано

Цена: 41.300 ден

Димензии: 270 x 203 цм
Простор за спиење:  220 х 140 цм

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.

Димензии: 270 x 203 цм
Простор за спиење:  220 х 140 цм

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.