Ново
Аголна гарнитура Грета
Аголна гарнитура Грета
Аголна гарнитура Грета

Аголна гарнитура Грета

Цена: 38.900 ден

Димензии: 252 х 182 цм
Простор за спиење: 190 х 130 цм

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.

Димензии: 252 х 182 цм
Простор за спиење: 190 х 130 цм

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.