Ново Популарно Промоција
Аголна гарнитура Квин
Аголна гарнитура Квин
Аголна гарнитура Квин

Аголна гарнитура Квин

Цена: 59.470 ден

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              292Длабочина:                         232Висина:                                92Простор за спиење:          235 х 123Достапни дезени: крем и сиво

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.

Ширина:                              292
Длабочина:                         232
Висина:                                92
Простор за спиење:          235 х 123

Достапни дезени: крем и сиво

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.